Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Opinie Freek Tewes, 23 nov 2016 15:33

Portefeuille NL: Dubbele portefeuillewissel

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Internationaal

Home Depot

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Accell

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden

De Nederlandse aandelenportefeuille heeft zich goed hersteld van het dipje van vorige week.

Wij hebben besloten Ahold Delhaize en Accell uit de portefeuille te verwijderen. De eerste hadden wij opgenomen vanwege het meer defensieve karakter en omdat wij van de combinatie veel verwachten. De cijfers vielen wat tegen en de vooruitzichten zijn minder positief. Wij denken dat stabiliteit en groei met een aandeel als HAL wel is gewaarborgd en nemen dit fonds dan ook op in portefeuille. Accell stelde teleur en ook de verwachtingen vallen tegen. In plaats daarvan nemen wij uitgever Brill op, waarvan wij een grotere groei verwachten. Beide aanwinsten hebben een dividendrendement van zo’n 4%.

+50,8% (1 juli 2013 – 22 november 2016)

 

Bekijk hier de portefeuille NL


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!