Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden
Opinie Jeroen Boogaard, 22 nov 2016 11:42

Lezersvraag: Wat vindt u van de signaalservice Beursfoon?

0 0 Leestijd ongeveer

Updates

Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Aandelen Nederland

Curetis

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Rio Tinto

Advies
houden
Aandelen Nederland

Kendrion

Advies
houden
Aandelen Nederland

TKH

Advies
houden
Aandelen Nederland

Flow Traders

Advies
houden

Beursfoon geeft beleggers aan- en verkoopsignalen voor aandelen, opties en futures. De handelssignalen worden dagelijks doorgestuurd via sms en e-mail. Het bedrijf biedt diverse abonnementen aan, waarbij de optieservice naar eigen zeggen het meest populair is. Elk jaar wordt gestart met een kapitaal van €20.000 en de doelstelling is om dit met call- of putopties op de AEX-index of individuele aandelen te verdubbelen. Aan de dienst hangt een stevig prijskaartje van €1600. Het voorgespiegelde rendement is erg hoog en dat is op zich al een reden om terughoudend te zijn. Wie kans ziet om zijn vermogen op de beurs elk jaar te verdubbelen, hoeft zich niet bezig te houden met een dergelijke dienst.

Op de website van Beursfoon staan fraaie resultaten vermeld, maar die zijn niet te controleren. De Beleggersvereniging VEB heeft meerdere klachten binnengekregen over Beursfoon en stelt dat de rendementen die Beursfoon in zijn advertenties laat zien in de praktijk niet realistisch zijn. ‘Beursfoon houdt veel verschillende portefeuilles en systemen bij, maar laat in de publiciteit alleen de beste daarvan zien, of de gunstigste periodes’, aldus de VEB. Dit is een bekende truc van dit soort diensten. Net als de VEB raden wij beleggers af om gebruik te maken van Beursfoon.

Lees ook: Lezersvraag: Hoe beleg ik in Delta Lloyd  perpetuals?


Wie mag dit artikel niet missen? U kunt als abonnee dit artikel cadeau geven aan uw vrienden of familie. Klik bovenaan het artikel op de link en het artikel wordt per e-mail doorgestuurd.


Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.