Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
image description

Value8

Value8 is de investeringsmaatschappij van voormalig directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, Peter Paul de Vries.

Begin mei 2016 kwam Value8 in opspraak door een kritisch artikel in Follow The Money. Hierin wordt gesuggereerd dat de ontwikkelingen bij het bedrijf helemaal niet zo rooskleurig zijn als ceo Peter Paul de Vries doet voorkomen.

Updates

Aandelen Nederland

Lucas Bols

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice Europe

Advies
kopen
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Walmart

Advies
houden
Afbeelding bij artikel Halfjaarcijfers Value8 niet goed ontvangen
AdviesFreek Tewes, 1 sep 2016 15:45

Halfjaarcijfers Value8 niet goed ontvangen

De halfjaarcijfers van Value8 vielen woensdag bij beleggers niet in goede aarde. De wpa voor amortisatie kwam uit op €0,27 tegen €0,35 in dezelfde periode vorig jaar. Een verlies bij Kersten Healthcare (medische hulpmiddelen) en een afboeking van €0,8 mln op een vestiging van Prika (kaasverwerking) drukten de resultaten.

0 0
Afbeelding bij artikel Dit zijn onze 18 Nederlandse kooptips voor augustus
OpinieJohan Brinkman, 30 jul 2016 07:58

Dit zijn onze 18 Nederlandse kooptips voor augustus

Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Volgende week publiceren we het overzicht van onze fundamentele kooptips van buitenlandse aandelen. Vandaag het overzicht van onze fundamentele kooptips van Nederlandse aandelen.

0 0
Afbeelding bij artikel Value8 probeert zorgen weg te nemen
AdviesChristian Slagter-Koster, 18 mei 2016 12:50

Value8 probeert zorgen weg te nemen

Vorige week ontstond tumult over Value8. Analist Roel Gooskens zette op het digitale financiële platform Follow The Money vraagtekens bij de manier waarop de investeringsmaatschappij waardeveranderingen in deelnemingen boekt. De koers van het aandeel Value8 daalde daarop fors. Value8 hield woensdag een ingelaste beleggersbijeenkomst om opheldering te geven.

0 0
Afbeelding bij artikel AEX-week van plussen en minnen
OpinieFreek Tewes, 11 mei 2016 16:12

AEX-week van plussen en minnen

De afgelopen week was er een van plussen en minnen. Woensdag moest de AEX 1,0% inleveren. De cijfers van Shell vielen beleggers tegen. De oliemajor zag zijn winst met 58% dalen. Shell (-2,8%) werd de grootste daler in de AEX. In de AMX stal vooral Flow Traders (-5,6%) in negatieve zin de show.

0 0
Afbeelding bij artikel Value8 behaalt koersdoel dalende trend

Value8 behaalt koersdoel dalende trend

Value8 kent al sinds september vorig jaar een verkoopadvies. Het negatieve technische beeld dat daaraan ten grondslag lag is sindsdien onveranderd. Recent stak de koers van Value8 heel kortstondig boven het 40-weeks gemiddelde maar het aandeel wist zich daar niet te handhaven. De recente dreun in de weekgrafiek brengt Value8 onder het steunniveau rond €9.

0 0
Afbeelding bij artikel Opschudding rond Value8
OpinieVincent van Roon, 10 mei 2016 11:45

Opschudding rond Value8

De koers van Value8 zigzagt doordat er nogal wat opschudding is ontstaan over het bedrijf. Aanvankelijk beloonden beleggers Value8 de presentatie van goede cijfers met een stevige koerswinst, maar een week later werd alle winst weer tenietgedaan onder groot handelsvolume. Al snel werd duidelijk dat één man daar verantwoordelijk voor was.

0 0