Updates

Aandelen Internationaal

Johnson & Johnson

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASML

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Signify

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

JPMorgan Chase

Advies
verkopen
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 10 mei 2016 16:15

Value8 behaalt koersdoel dalende trend

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Op de langere termijn verwachten wij lagere koersen voor Value8. Het verkoopadvies blijft dan ook onverminderd van kracht.

Value8 kent al sinds september vorig jaar een verkoopadvies. Het negatieve technische beeld dat daaraan ten grondslag lag is sindsdien onveranderd. Recent stak de koers van Value8 heel kortstondig boven het 40-weeks gemiddelde maar het aandeel wist zich daar niet te handhaven. De recente dreun in de weekgrafiek brengt Value8 onder het steunniveau rond €9. Daarmee wordt de dalende trend duidelijk bevestigd. De omzetten waarmee de koersval plaatsvond waren een veelvoud van de gemiddelde omzet per week. Dat wijst erop dat er sprake is van flinke verkoopdruk. Inmiddels is ook het koersdoel van het verkoopadvies op €8,50 bereikt. Dat wil niet zeggen dat de dalende trend teneinde is. Een herstelbeweging terug naar €9 is weliswaar een mogelijkheid maar zal geen korte metten maken met de dalende trend.

value8

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!