Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:26

Volkswagen

0 0 Leestijd ongeveer

De risico's zijn nog te groot om Volkswagen op te nemen in een Europese beleggingsportefeuille. Wij handhaven het verkoopadvies.

Volkswagen maakt sinds de openbaring van het sjoemelsoftwareschandaal een roerige tijd door. Dat vindt zijn weerslag in de weekgrafiek van het aandeel. De grootste klap kreeg Volkswagen in de weken na de eerste krantenkoppen. Sindsdien valt de schade aan het koersverloop best mee. Daarom kan gesteld worden dat de kracht van de dalende trend aan het afnemen is. Verkopers zijn ook niet meer in staat om de koers van het aandeel onder het dieptepunt van 2015 te drukken. Dat de dalende trend een adempauze neemt blijkt ook uit de positieve kruising van de MACD-indicator. Echter, Volkswagen is nog ver verwijderd van een tastbare verbetering van het technische beeld. Daarvoor is het nodig dat de weerstand rond €145 krachtig wordt doorbroken, het liefst in combinatie met een doorbraak boven het 40-weeks gemiddelde. Voorlopig mogen wij de dalende trend nog niet afschrijven.

volkswagen

 

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!