Updates

Aandelen Nederland

Aalberts

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Randstad

Advies
houden
Aandelen Nederland

DSM

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Boskalis Westminster

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Avantium

Advies
verkopen
Aandelen Internationaal

Novartis

Advies
houden
Aandelen Nederland

Prosus

Advies
kopen

Teva

0 0 Leestijd ongeveer

Voorlopig ligt de druk op het $55-niveau. Een val daaronder brengt onherroepelijk een verzwakking teweeg van het technische beeld. Tot het zo ver is, voelen wij ons het meest comfortabel bij het bestaande houdadvies. 

Teva bevindt zich op een interessant punt in de weekgrafiek. Op dit moment wordt namelijk druk gezet op het steunniveau rond $55. Al sinds 2014 heeft dit niveau gezorgd voor verschillende draaipunten in de koersvorming van Teva. Ook nu kan dat het geval zijn. Offensieve beleggers grijpen de toenadering van een steunniveau aan om te anticiperen op een koersstijging. Een logisch richtpunt daarvoor is het 40-weeks gemiddelde rond $62. Maar zelfs een dergelijke opleving zet nog geen stijgende trend in gang. Daarvoor is het nodig dat het aandeel uitbreekt boven $67 om zodoende een hogere koerstop te plaatsen in de weekgrafiek.

teva

Tags

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €14,50 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!