Updates

Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Petrobras

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

BrillKoninklijke

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Lufthansa

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:31

Petrobras

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Een eventueel herstel is een uitstekend moment om alsnog aandelen Petrobras de verkopen, voor zover dat bij de start van de dalende trend nog niet was gedaan. Het verkoopadvies blijft gehandhaafd.

Petrobras bevindt zich al langere tijd in een dalende trend. De grotere contouren van lagere toppen en bodems zijn in de weekgrafiek goed te zien. In de laatste maanden is er opnieuw veel van de beurswaarde van Petrobras verloren gegaan. Vandaar dat het aandeel rijp is voor een herstel. Maar een dergelijk herstel is altijd tijdelijk van aard en beperkt van omvang. Rond $4,50 verwachten wij alweer de eerste weerstand in de vorm van de dalende trendlijn. Rond $5,50 bevindt zich het 40-weeks gemiddelde, dat ook dienst doet als een natuurlijk weerstandsniveau. Voorlopig zijn er dan ook nog voldoende hordes te nemen alvorens het technische beeld op de langere termijn verbetert.

petrobras

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles