Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:27

Nestlé

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Een definitieve doorbraak onder CHF70 zal een nieuwe dalende trend in werking zetten. Voorlopig is het nog niet zover en handhaven wij het houdadvies.

Nestlé kent een neutraal trendprofiel. Belangrijke ijkpunten in de weekgrafiek zijn de dubbele toppen rond CHF77. Aan de onderkant ondervindt het aandeel goede steun rond CHF70. Daar komt op dit moment de oplopende steunlijn samen met het dieptepunt van januari. Voorlopig verwachten wij dat het aandeel binnen deze grenzen zal bewegen. Gelet op het zijwaartse karakter geeft ook het 40-weeks gemiddelde geen uitsluitsel over de toekomstige richting van de trend. Het meest waarschijnlijke is toch een serieuze test van het eerder genoemde steunniveau rond CHF70. De negatieve positie van de MACD-indicator wijst daarop.

nestle

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles