Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:22

DSM

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

De kans blijft bestaan dat het aandeel alsnog een impuls krijgt in neerwaartse richting. Voorlopig handhaven wij dan ook het bestaande verkoopadvies.

DSM blijft gebukt gaan onder een negatief technisch beeld. De belangrijkste kenmerken daarvan zijn het neerwaartse verloop van het 40-weeks gemiddelde en de dalende tendens van de weerstandslijn over de koerstoppen sinds juli 2015. Voorlopig zien wij daarin geen verandering komen maar de kracht van de dalende trend neemt wel af. Het lukt de verkopers al langere tijd niet meer om een nieuw dieptepunt in de koersvorming te forceren. Zelfs niet in de roerige maand februari. Wellicht is dit een voorbode voor het einde van de dalende trend. Maar eerst zal daar meer bewijs voor moeten komen, bijvoorbeeld een doorbraak tot boven de weerstandslijn rond €46. Nog beter zou het zijn als DSM terugkeert boven het 40-weeks gemiddelde, dat nu beweegt rond €48.

dsm

 

Tags

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!