Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:32

Biogen

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Voorlopig achten wij de kans op herstel klein en handhaven we het bestaande verkoopadvies. Beleggers zijn in een gespreide Amerikaanse beleggingsportefeuille beter af zonder Biogen.

Biogen bevindt zich al weer enige tijd in een dalende trend. Dat blijkt overduidelijk uit de weekgrafiek, waar het patroon van toppen en bodems omlaag wijst. Logischerwijs kent dan vaak ook het 40-weeks gemiddelde hetzelfde neerwaartse verloop. In de komende maanden verwachten wij dat Biogen de weg omlaag zal vervolgen. Daarbij hebben wij al langere tijd het koersdoel op $200 voor ogen. Gelet op de recente negatieve kruising van de MACD-indicator, is een nieuwe impuls omlaag een kwestie van tijd. Dit pessimistische scenario komt pas in gevaar als Biogen zich boven $300 weet uit te worstelen. Pas op dat moment is de koers terug boven de gemiddeldelijn en de dalende weerstandslijn.

biogen

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!