Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:19

Air France – KLM

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Voorlopig is er voldoende opwaarts potentieel, waardoor het advies verhoogd wordt naar 'kopen'.

Air France-KLM heeft in korte tijd het technische beeld sterk zien verbeteren. Enkele weken geleden bespraken wij op deze plaats de belangrijke doorbraak boven het 40-weeks gemiddelde. Inmiddels is daar een nieuw wapenfeit aan toegevoegd in de vorm van de doorbraak boven de weerstandslijn. Hiermee zet Air France-KLM een nieuw patroon in werking van hogere toppen en hogere bodems. Het technische beeld oogt nu zeer gezond met ook een oplopende en positief gekruiste MACD-indicator. We verwachten in de komende weken een verdere uitbouw van de nieuwe stijgende trend. Tussentijdse correcties horen daarbij en bieden een uitstekende kans om op een lager niveau in te stappen. Op de langere termijn rekenen wij op een evenaring van het hoogtepunt uit 2014 rond €12.

airfranceklm

 

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!