Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 23 feb 2016 14:18

Acomo

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

In het geval van een weekslotkoers boven €22,50 kan het aandeel een serieuze gooi doen naar het hoogtepunt van 2015 rond €26. Aan de andere kant zal een overtuigende val tot onder €20 een nieuwe dalende trend in gang zetten. Tot een van deze grenzen is doorbroken, voelen wij ons comfortabel bij het huidige houdadvies.

Acomo kent al sinds september vorig jaar een neutraal trendprofiel. Sindsdien is er niet veel veranderd. Het aandeel blijft schommelen binnen het bestaande patroon. Negatieve kenmerken binnen het bestaande technische beeld zijn de lagere koerstoppen vanaf april vorig jaar en het dalende verloop van het 40-weeks gemiddelde. Momenteel voorzien deze grafiektechnische ijkpunten in een weerstand rond €22,50. Daar staat tegenover dat het dieptepunt van 2015 rond €20 voorziet in een belangrijk steunniveau. Zolang Acomo binnen deze grenzen blijft hebben wij geen uitgesproken mening over de meest waarschijnlijke richting van de koers. Dat verandert bij een weekslotkoers boven €22,50.

acomo

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!