Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 13:02

Van Lanschot

0 0 Leestijd ongeveer

Waar het aandeel zal stabiliseren in de komende weken is afwachten maar het advies wordt per direct verlaagd naar 'houden'.

Van Lanschot sluit zich aan in de lange rij met aandelen die tot recent nog een positief technisch beeld lieten zien. Begin februari gingen wij er nog van uit dat de correctie in de weekgrafiek van tijdelijke aard zou zijn. Immers, het 40-weeks gemiddelde kende nog een opwaarts verloop en de stijgende trend hield stand. De verwachting dat de stijgende trend wordt voortgezet, kan nu echt het raam uit. Met een krachtige beweging is Van Lanschot zowel onder de gemiddeldelijn als onder de oplopende steunlijn gezakt. Hierdoor treedt een flinke verzwakking op van het technische beeld. Ook de MACD-indicator kruist de nullijn in de verkeerde richting. Dat alles betekent dat hogere koersen in de komende maanden niet waarschijnlijk zijn.

vanlanschot

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!