Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 12:59

TomTom

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Gelet op de extreme snelheid van de daling is een herstelbeweging realistisch. Maar deze herstelbeweging zal niet overgaan in een structurele stijgende trend. Daarvoor is het technische beeld teveel beschadigd. We verlagen het advies naar 'houden'.

TomTom is lange tijd een beurslieveling geweest van velen. In december werd zelfs nog een meerjarig hoogtepunt gevierd. Maar aan deze euforie is in 2016 snel een einde gekomen. In korte tijd heeft zich een aantal tastbare verslechteringen voorgedaan in het technische beeld. De eerste aanwijzing kwam medio januari toen het 40-weeks gemiddelde, samen met de oplopende steunlijn, onvoldoende bestand bleek tegen het overtollige aanbod op dat moment. Vorige week is de verkoopdruk in een stroomversnelling geraakt waardoor ook het steunniveau rond €8 is gesneuveld. Daarmee komt een definitief einde aan de stijgende trend. De komende weken zullen moeten uitwijzen of de verzwakking van het technische beeld zich zal doorzetten.

tomtom

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!