Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 13:33

General Motors

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Tussentijdse herstelbewegingen zijn zeker niet uitgesloten, gelet op de sterke dalingen van de laatste tijd. Deze herstelbewegingen zijn een ideaal moment om aandelen General Motors te verwijderen uit de portefeuille. Het advies wordt verlaagd naar 'verkopen'.

General Motors (GM) is het enige aandeel in de Verenigde Staten dat een nieuwe dalende trend is gestart. Dat werd duidelijk toen het steunniveau rond $29 op basis van een weekslotkoers bezweek. De kansen op een uiteindelijke doorbraak waren ook wel toegenomen. Zo is in de weekgrafiek te zien dat de belangrijkste koerstoppen vanaf 2014 telkens op een lager niveau zijn geplaatst. Ook veelzeggend is dat het 40-weeks gemiddelde een neerwaarts verloop heeft gekregen in de laatste maanden. Nu het steunniveau rond $29 is gesneuveld, verwachten wij dat de dalende trend verder wordt uitgebouwd, met lagere koersen als gevolg. Op de langere termijn kan het aandeel op zoek naar het koersdoel rond $21.

generalmotors

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!