Updates

Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 13:01

Corbion

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

In de komende weken verwachten wij meer koersdruk waarbij het volgende steunniveau uitkomt rond €17. Van een structurele dalende trend is geen sprake, waardoor de adviesverlaging zich beperkt tot 'houden'.

Corbion toonde sinds oktober 2014 een felle stijging, die in de loop van 2015 het karakter kreeg van een duurzame stijgende trend. Eind december leek het er nog op dat Corbion de stijgende trend verder zou kunnen uitbouwen. Zover is het niet gekomen en in de laatste weken is het technische beeld flink beschadigd. Als eerste brak in januari de oplopende steunlijn onder een aantal koersbodems. Van meer recente datum is de val onder het 40-weeks gemiddelde. Daarmee geven beleggers aan onvoldoende vertrouwen te hebben in de toekomstige koersontwikkeling van het aandeel. Als aanvulling op de beschadiging van het technische beeld is de MACD-indicator voor het eerst in meer dan een jaar onder de nullijn gekruist. Ook dat suggereert dat het opwaartse momentum volledig verloren is gegaan.

corbion

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!