Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 16 feb 2016 13:36

Coca-Cola

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Pas wanneer Coca-Cola de belangrijke $45-barrière doorbreekt ontstaat een nieuwe stijgende trend. Voorlopig is het nog niet zover en handhaven wij het houdadvies.

Coca-Cola (KO) maakt zijn naam als defensief aandeel waar. Tot dusver is het aandeel in 2016 gestegen, in tegenstelling tot het merendeel van het Amerikaanse universum. Hierdoor blijft het neutrale technische beeld gehandhaafd. Positief is dat Coca-Cola al maandenlang boven het 40-weeks gemiddelde beweegt. Wellicht kan in de komende weken het aandeel een poging doen om het topniveau van 2014 te evenaren. Dat betekent dat er nog ruimte is voor een stijging naar $45. Bij een val onder de gemiddeldelijn rond $41,50 verslechtert het technische beeld en riskeert Coca-Cola een verdere daling naar $37.cocacola

 

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!