Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:52

Disney

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Al met al is er voldoende reden om het advies te verlagen naar 'verkopen'. 

Walt Disney (DIS) hebben wij al eens gebruikt als het schoolvoorbeeld van de kracht van een trend. Vaak zetten trends zich langer door dan vooraf wordt gedacht. Zo ook de stijgende trend bij Walt Disney tussen 2012 en 2015, die zich kenmerkt door een keurig patroon van hogere toppen en bodems. Deze stijgende trend is in 2015 overgegaan in een zijwaartse en nu volgt de voltooiing van de omkeer naar een nieuwe dalende trend. Het dubbele toppatroon dat naar voren komt uit de weekgrafiek, geeft de ommekeer goed weer en werd voltooid na de val onder het steunniveau rond $97,50. In de komende weken tot maanden zijn lagere koersen op komst. Het koersdoel dat wij daarvoor hanteren ligt op $80. Ook relatief ten opzichte van het brede beursklimaat, zoals gemeten door de S&P500, blijft het aandeel achter.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!