Updates

Aandelen Nederland

SIF

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Petrobras

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Altice

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

BrillKoninklijke

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Lufthansa

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Linde

Advies
houden
Aandelen Nederland

Unilever

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:07

Randstad

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Voorlopig moet de gifbeker verder leeggedronken worden. Een alternatief voor een nieuwe adviesverlaging, ditmaal naar 'verkopen', is er niet.

Randstad is enkele weken geleden nog in deze rubriek besproken. Toen gaven wij aan dat het technische beeld was verzwakt en dat Randstad zich in het beste scenario zou kunnen blijven voortbewegen tussen €50 aan de onderkant en €60 aan de bovenkant. Nu blijkt dat zelfs dat scenario te optimistisch is geweest. Recent heeft het aandeel het steunniveau rond €50 gebroken. Daarmee is een belangrijk toppatroon in de weekgrafiek afgerond, een hoofd-schouders­patroon. Doorgaans zijn deze omkeerpatronen uiterst betrouwbaar. Op de langere termijn kan het aandeel afglijden naar €35. Voorlopig plaatsen wij echter het koersdoel op €40, het niveau van de langetermijn-steunlijn. Dit is het eerste niveau waar een serieuze opleving kan plaatsvinden.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles