Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:49

Pfizer

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Op de lange termijn dreigt het risico van een verdere daling tot onder het steunniveau. Maar dat is niet onze eerste zorg. Gelet op de verzwakking van het technische beeld wordt het advies verlaagd naar 'verkopen'.

Pfizer (PFE) heeft met een andere realiteit te maken: die van de recente doorbraak onder het steunniveau rond $31. Daarmee is een nieuwe dalende trend van start gegaan. Alle technische indicatoren bevestigen het negatieve sentiment. Zo kent het 40-weeks gemiddelde een neerwaarts verloop en laat ook de onderliggende MACD-indicator een negatief beeld zien. Op de kortere termijn verwachten wij dat de beurskoers van Pfizer verder afglijdt naar het volgende steunniveau op $27,50. Mogelijk wordt dit niveau al binnen enkele weken bereikt.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!