Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:04

KAS Bank

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Het bewijs voor een negatief technisch beeld stapelt zich op, waardoor het advies wordt verlaagd naar 'verkopen'.

KAS Bank kende al geen florissant technisch beeld. Vanaf het hoogtepunt in 2015 rond €13 is de koers van het aandeel verder afgegleden. In de laatste maanden hadden wij goede hoop dat het steunniveau rond €10 een bodem in de markt zou blijven leggen. Die hoop is nu verkeken. Het koersverloop van KAS Bank vindt de afgelopen weken al regelmatig plaats onder de genoemde €10. Daaruit blijkt dat het steunniveau is bezweken en een nieuwe dalende trend van start is gegaan. In de komende weken verwachten wij een verdere daling van het aandeel. Een logisch richtpunt daarvoor is het volgende steunniveau rond €8,90. In de jaren 2013 en 2014 ontstond hier nieuwe vraag naar aandelen KAS Bank. Voorlopig heeft het aandeel dus nog een behoorlijke weg omlaag te gaan. Die verwachting wordt ondersteund door de MACD-indicator die negatief is gekruist en aangeeft dat het momentum omlaag is gericht.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!