Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:17

Besi

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Met de feiten van nu is de kans op koersdruk in de komende weken het grootst maar is er nog geen sprake van een negatief technisch beeld. Het houdadvies blijft derhalve gehandhaafd.

Besi hebben wij in augustus vorig jaar voorzien van een houdadvies. Sinds die tijd is er per saldo niet veel gebeurd met de koers van het aandeel. Binnen het neutrale technische beeld verwachten wij toch dat Besi kwetsbaar is voor een naderende koersdaling. De reden daarvoor is dat het aandeel is aangekomen bij de dalende weerstandslijn over de toppen vanaf maart 2015. Ook het 40-weeks gemiddelde oefent neerwaartse druk uit op het aandeel. Dat betekent dat in de komende weken een daling richting €16 het meest waarschijnlijk is. Pas bij een duidelijke koersval onder dat niveau loopt Besi het risico op een nieuwe dalende trend. Ons ongelijk wordt bewezen wanneer beleggers in staat zijn om het aandeel op basis van een weekslotkoers boven €19 te tillen. Voorlopig zien wij dat niet gebeuren.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!