Updates

Aandelen Nederland

AMG

Advies
kopen
Aandelen Internationaal

Amazon

Advies
houden
Aandelen Nederland

GrandVision

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

ForFarmers

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Ahold Delhaize

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:11

Aperam

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Een duidelijk bewijs van een neergaande trend is er pas als de onderkant van het patroon rond €26 wordt doorbroken. In dat geval zal een nieuwe dalende trend van start gaan. Voorlopig is het nog niet zover en blijft het houdadvies van kracht.

Aperam kent een neutraal technisch beeld. Al lange tijd zit het aandeel gevangen binnen een symmetrisch driehoekspatroon. Een dergelijk patroon kenmerkt zich door lagere toppen en hogere bodems. Per saldo is er evenwicht tussen vraag en aanbod, totdat de koers uitschiet buiten het driehoekspatroon. De vraag is welke kant het meest kwetsbaar is om te worden doorbroken. Momenteel kent de onderkant van het patroon het grootste risico op een doorbraak. De reden voor deze verwachting is dat het 40-weeks gemiddelde inmiddels een dalend verloop krijgt met de actuele koers van Aperam daaronder. Ook de negatieve kruising van de MACD-indicator geeft aan dat het momentum zich in neerwaartse richting ontwikkelt.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Dit artikel kunt u alleen lezen met een (proef)abonnement. U leest Beleggers Belangen vanaf €1,50 per week. Wat krijgt u zoal:

  • Concreet en onafhankelijk beleggingsadvies
  • Direct toepasbare beleggingsinformatie
  • Succesvolle voorbeeldportefeuilles