Updates

Aandelen Internationaal

Procter & Gamble

Advies
verkopen
Aandelen Nederland

Basic-Fit

Advies
houden
Aandelen Nederland

ASR

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Bayer

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 9 feb 2016 15:22

Airbus

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Alleen onder €51 is sprake van een verdere verzwakking van het technische beeld. Voorlopig laten wij het bij een adviesverlaging naar 'houden'.

Airbus leek aan het eind van vorig jaar nog goed op weg om de stijgende trend een vervolg te geven met een doorbraak boven €68. Het feit dat dit niet is gelukt, was een eerste teken aan de wand dat de koop­interesse onder beleggers is afgenomen. Sindsdien zijn er meer indicaties bijgekomen dat de stijgende trend toch echt is gesneuveld. Het aanvullende bewijs is de val onder het 40-weeks gemiddelde en onder de oplopende steunlijn. Onze verwachting dat eventueel een nieuwe poging om boven €68 te breken succesvol zou kunnen zijn zetten wij nu opzij. In eerste instantie moet het dieptepunt van september rond €51 voor nieuwe steun gaan zorgen. Alleen dan kan de voorafgaande stijgende trend overgaan in een zijwaartse trend. Voorlopig is dat het scenario waarmee wij werken.

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Beleggers Belangen geeft u waardevolle informatie, waarmee u uw rendement kunt verhogen. Ontdek het nu vanaf €10,95 per maand.
 Bekijk onze abonnementen hier!