Updates

Aandelen Nederland

Pharming

Advies
houden
Aandelen Nederland

ABN Amro

Advies
houden
Aandelen Nederland

ArcelorMittal

Advies
houden
Aandelen Internationaal

Allianz

Advies
kopen
Aandelen Nederland

Heijmans

Advies
houden
image description
Technische Analyse Hendrik Jan Davids, 2 feb 2016 14:19

RELX

0 0 Leestijd ongeveer

laatste advies

Het koopadvies blijft gehandhaafd. Beleggers die het aandeel nog niet in portefeuille hebben krijgen nu een kans om in te stappen op een lager koersniveau dan enkele maanden geleden.

RELX voegt zich in de rij met aandelen die succesvol zijn opgeveerd vanaf een onderliggend steunniveau. In het geval van RELX betreft het de onderliggende steunlijn onder de bodems vanaf 2014. Maar de stijgende trend van RELX gaat al veel langer terug. Al sinds juni 2012 beweegt het aandeel zich in een stabiel patroon van hogere toppen en hogere bodems. Dat heeft ertoe geleid dat wij het aandeel al bijna vier jaar onafgebroken op de kooplijst hebben staan. Met de meest recente opleving vanaf het €14-niveau is de stijgende trend opnieuw bevestigd met een hogere koersbodem. In de komende weken kan RELX zich dan ook opmaken voor een verdere stijging naar het hoogtepunt van 2015 op €16,75. Op de langere termijn houden wij het koersdoel ongewijzigd op €18,50.

Tags

Alert

Selecteer de onderwerpen waarover u een Beleggers Belangen alert wilt ontvangen. Uw selectie wordt direct bewaard en kunt u op ieder moment zelf aanpassen.

Verder lezen?

Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste beleggingsnieuws. Ontdek Beleggers Belangen nu vanaf €10,95 per maand. Bent u nieuw en wilt u eerst meer informatie? Klik dan hier! 

 Bekijk onze abonnementen hier!