Opinie

De redacteuren van Beleggers Belangen geven dagelijks hun visies op en commentaren over de ontwikkelingen op de binnen- en buitenlandse financiële markten. Ook nodigen we regelmatig externe auteurs uit om hun mening te geven.

'PEY' betaalt elke maand dividend

97

Voor wie zoekt naar een breed gespreide belegging in Amerikaanse aandelen met een betrouwbaar en hoog dividend, dat elke maand wordt uitgekeerd, is de Amerikaanse Powershares High Yield Equity Dividend Achievers ETF een zeer interessante optie.

Rendement verzilveren

74

Tipterugblik: de Italiaanse medisch fabrikant Sorin was een ware gouden tip. Het moment om winst te nemen is nu daar.

Blijft een renteverhoging goed voor de dollar?

93

Het is nu wel voor 99,9 procent zeker dat de Fed deze maand dan eindelijke de rente zal verhogen. De neerwaartse druk op EUR/USD lijkt daarmee te verdwijnen.

Wat koop je voor een koopadvies

5941

Banken publiceren vanaf medio november hun outlook voor volgend jaar. Daarin laten ze hun licht schijnen op de economie, kijken ze welke beleggingen kansrijk zijn en presenteren ze hun favoriete aandelen. Op dit moment is ING een van de kanshebbers.

Wijziging in Portefeuille NL

1553

Het wekelijkse overzicht van de voorbeeldportefeuilles van Beleggers Belangen. Met deze week een wijziging in de Nederlandse aandelenportefeuille.

Hoge koersdoelen

1459

De onderbelichte aanbieder van digitale kaarten AND heeft de stijgende lijn te pakken en is ‘hot’ op beleggingsfora.

De prijs van terreur

376

De maatschappelijke gevolgen van terreuraanslagen zijn enorm, maar op de aandelenmarkten hebben ze meestal nauwelijks effect.

Creativiteit vereist

835

In wereldwijd opzicht stagneren de groeimogelijkheden op de biermarkt. De grote brouwers zoeken dan ook naarstig naar andere m...

Lagere kosten, hogere marges

472

Beursbedrijf Euronext heeft voldoende ruimte voor overnames én voor hogere dividenduitkeringen.

Hoe goed zijn Buffett & Co werkelijk

3743

Als belegger kun je de koopadviezen van bankanalisten opvolgen, maar je kunt ook de favoriete aandelen van topbeleggers kopen....