Opinie

De redacteuren van Beleggers Belangen geven dagelijks hun visies op en commentaren over de ontwikkelingen op de binnen- en buitenlandse financiële markten. Ook nodigen we regelmatig externe auteurs uit om hun mening te geven.

Help ons beurs.nl te optimaliseren

140

Om ons te helpen onze digitale nieuwsvoorziening nog beter te laten aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften, vragen we u de korte online enquête in te vullen.

Bierspel is op de wagen

433

Het Zuid-Afrikaanse SABMiller wordt belaagd door het Belgische AB Inbev en zoekt in Heineken een witte ridder om het vege lijf te redden. Dit spel is nog niet gespeeld.

Dividend met ruimte voor groei

1023

Het online seminar over dividendbeleggen van 10 september 2014 is nu terug te kijken.

Stocks for the Long Run

3757

Beleggen doe je voor de lange termijn. Gemiddeld genomen, presteren aandelen beter dan obligaties. Reden te over om voor aandelen te gaan. Maar ook dan, welke kies je? Biotech, goudaandelen, smallcaps, valuestocks of toch maar de index?

ING en Shell op Frans favorietenlijstje

346

Bij de tien favoriete aandelen van de Franse effectenbank Oddo zitten ING en Shell.

Valuta-effecten helpen portefeuilles

198

Het wekelijkse portefeuille-overzicht, met deze week extra aandacht voor de in maart dit jaar geopende ETF-portefeuille.

'Wist Schaaij meer dan wij?'

1040

Het aandeel RoodMicrotec lijkt aanstalten te maken om naar boven uit te breken. Analist Geert Schaaij kocht eind augustus een ...

St Leger Day

2142

'Sell in May and go away' is mogelijk de oudste beursspreuk. Het adagium wordt vaak afgesloten met 'but remember be back in Se...

Prachtprogramma voor Grip-congres

231

Beleggers kunnen hun vingers aflikken bij het programma van het congres van Grip op je Vermogen, op 3 oktober in het World Forum.

Is de ECB goed bezig voor de belegger?

744

De ECB probeert met een pakket monetaire maatregelen de economie in de eurozone aan te jagen. Bent u het eens of oneens met de...