Opinie

De redacteuren van Beleggers Belangen geven dagelijks hun visies op en commentaren over de ontwikkelingen op de binnen- en buitenlandse financiële markten. Ook nodigen we regelmatig externe auteurs uit om hun mening te geven.

Verzadigingsmoment is nabij

0

Deze week in tipterugblik: het koopadvies voor Domino’s Pizza heeft een duizelingwekkend rendement opgeleverd. Het onderste is nu wel ongeveer uit de kan gehaald.

Pas op voor de 'fair value folly'

85

Comgest waarschuwt voor een te grote focus op de koers-winstverhouding.

Gezond voorraadniveau

128

Standard Life Investments vindt dat de voorraadvorming in Europa en de VS nog geen verontrustende ontwikkeling laat zien.

'CEO koopt aandelen bij; ik ook maandag'

4428

Waar de afgelopen weken veel reuring was op beleggingsfora viel de drukte vorige week erg mee. Enkele Nederlandse aandelen konden wel op veel belangstelling rekenen.

Flitsende start vierde kwartaal

194

De eerste dagen van het vierde kwartaal stonden op de beurzen in het teken van koersherstel. Daar profiteerden de portefeuilles volop van.

Stabiel na flinke zeperd

1039

Een tweet van Hillary Clinton zette aandelen in de biotechsector de afgelopen drie weken flink onder druk. Pharming herstelde ...

Smallcaps op maandrapport

1003

Het Add Value Fund neemt een belang in Vopak en breidt de posities in ASMI, BESI en Flow Traders verder uit.

Jager wordt prooi

632

Fagron is met meerdere partijen in gesprek over een overname. Voor de juiste prijs is dat voor zowel beleggers als het bedrijf...

De beste dividendaandelen

4614

Wanneer mag je spreken van de beste dividendaandelen? Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Voor de een is de hoogte van he...

Geef uw mening over Volkswagen

913

De beleggersenquête van oktober staat online. Geef uw mening over Volkswagen en de kansen op een eindejaarsrally.