Opinie

De redacteuren van Beleggers Belangen geven dagelijks hun visies op en commentaren over de ontwikkelingen op de binnen- en buitenlandse financiële markten. Ook nodigen we regelmatig externe auteurs uit om hun mening te geven.

Autosector slaat andere wegen in

242

Het lot van de auto-industrie hangt in toenemende mate af van de opkomende economieën, stelt Schroders. Juist autofabrikanten uit die landen kunnen optreden als overnemende partijen.

Deur voor beleggers op een kier

409

Na wat mindere jaren voert China het groeitempo de komende jaren weer flink op. Het land wordt steeds toegankelijker voor beleggers, maar een open boek is het nog lang niet.

Tip uit bouwsector Portugal

243

Santander geeft een koopadvies voor Mota-Engil.

15 Tips voor 2015

9442

Of je nu een beginneling bent of een ervaren rot, hier zijn 15 tips die je helpen om in 2015 weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen. De adviezen komen niet van de een of andere analist, beursgoeroe of zakenbank, ze zijn afkomstig van de SEC.

De hotstocks van Nederland

3107

Aandelen van Imtech gaan als warme broodjes over de toonbank, om de 33 dagen wisselen zij van eigenaar. In de regel houden beleggers hun stukken drie jaar bij. Sligro is het aandeel van de langetermijnbelegger.

Goed nieuws van het front

1101

Na goed nieuws voor Fagron herhaalt KBC Securities het koopadvies voor dit aandeel.

Toevoegingen aan favorietenlijstje

2159

ABN Amro voegt Aegon, TomTom en USG toe aan de favoriete aandelen.

Inhaalslag small- en midcaps

3197

Het zal veel beleggers de nodige frustraties hebben gegeven, het feit dat de kleinere fondsen flink zijn achtergebleven bij de...

ECB beïnvloedt portefeuilles

1079

Het wekelijkse overzicht van onze voorbeeldportefeuilles, met dit keer aandacht voor de pensioen-, de ETF-, en de Nederlandse-...

'Op je klompen voel je aan: wegwezen!'

3883

Met de AEX op de hoogste stand in jaren, stijgt ook het vertrouwen van particulieren in de beurs tot ongekende hoogten. Voor d...