Opinie

De redacteuren van Beleggers Belangen geven dagelijks hun visies op en commentaren over de ontwikkelingen op de binnen- en buitenlandse financiële markten. Ook nodigen we regelmatig externe auteurs uit om hun mening te geven.

Sparen kost geld

509

De Duitse Commerzbank en Skatbank berekenen sinds kort een rente van -0,25% over spaartegoeden. Bij deze banken moet je dus per saldo betalen om te sparen.

UBS’ toppicks & outlook 2015

1560

Eerder dan gebruikelijk laat UBS zijn licht schijnen op het nieuwe jaar. Voor 2015 trekt men de kaart van Europa. Volgens de Zwitserse zakenbank zijn de Europese markten rijp voor een heuse inhaalslag en is Randstad een van de tien toppicks.

Alle rendementen voor alle categorieën

1459

Vrijwel alle vermogenscategorieën behaalden de afgelopen jaren bovengemiddelde rendementen. Hoe zit dat de komende jaren? Vijf deskundige partijen geven hun concrete rendementsverwachtingen.

Wanneer verkopen?

5074

Binnenkort worden beleggers overstelpt met koopadviezen. Verkopen is echter net zo belangrijk als kopen. Als de koers met procenten gedaald is, dan is het klip en klaar dat u eerder had moeten verkopen. Zeven tips en een bonustip van Warren Buffett.

Cijfers verrassen; advies verandert niet

364

Ook na de meevallende derdekwartaalcijfers blijft Vopak bij ABN Amro op 'verkopen'.

De VIP-lijst van hedgefunds

2076

Een ding voorop: de P in VIP staat niet voor Persons, maar wel voor Positions. Na elke kwartaalwisseling pluist Goldman Sachs ...

Groei op alle fronten

865

SNS Securities is positiever geworden over Acomo en heeft daarom het koersdoel verhoogd.

Solide en goedkope groeier

1887

TKH uit Haaksbergen is strategisch erg goed bezig en verhoogde onlangs nog de winstprognose. De koers van het aandeel blijft a...

Oktoberdip snel verwerkt

419

Na een stevige dip in oktober noteert de ETF-portefeuille nu op +10,8%. De prestatie is voor een groot deel te danken aan de a...

Van 65 naar 100 in 12 maanden

1169

De koers van Porsche kan meer dan verdubbelen, meent Berenberg.