Jeroen Boogaard

Jeroen Boogaard (1973) schrijft vanaf 2011 voor Beleggers Belangen.

De specialisaties van Jeroen Boogaard zijn vastgoed, Exchange Traded Funds (ETF's) en Nederlandse small- en midcaps.

Zes Duitse en Oostenrijkse topfavorieten

1639

Duitse en Oostenrijkse small- en midcaps zijn volgens Berenberg zeer kansrijk. De bank presenteerde onlangs haar zes topfavorieten.

De beste Amerikaanse dividendaandelen

6159

Dividendaandelen blijven onverminderd populair bij beleggers. BMO Capital Markets geeft inzicht in de beste Amerikaanse en Canadese dividendaandelen.

Zes Europese stock picks

2960

Het is niet de vraag of maar wanneer er een verschuiving plaatsvindt van obligaties naar aandelen. Menig vermogensbeheerder ziet vooral kansen in Europa.

Tien favoriete smallcaps

3624

Saxo Bank rekent de komende maanden op een correctie op de aandelenmarkt en raadt beleggers daarom aan om winst te nemen. Wel ziet de bank kansen met een selecte groep van kleinere, maar snelgroeiende bedrijven.

6% opstrijken met Belgische vastgoedfondsen

1163

Defensief gepositioneerde Belgische vastgoedfondsen zijn goed aan de prijs. Maar daar staat een stabiele groei van het dividend tegenover, met op dit moment gemiddeld circa 6% rendement.

Verkoopadvies voor 42 blue chips

3174

Analisten van Erste Group sparen niemand. Van de 131 grote multinationals die zij volgen, staat liefst een derde op verkopen. Daaronder grote namen als BMW, Caterpillar, Rio Tinto en Deutsche Telekom.