Hildo Laman

Hildo Laman (1976) is sinds 2011 redacteur van Beleggers Belangen.

De specialisaties van Hildo Laman zijn de technologie-, mijnbouw- en autosector en participatiemaatschappijen. Daarnaast schrijft hij regelmatig over derivaten en grondstoffen. Over deze onderwerpen spreekt Laman ook regelmatig een videocolumn in.

Ga voor zilver

1301

De vraag naar zilveren munten was hoog, terwijl de prijs met zo'n twintig procent daalde. Hoe kan dat? En is zilver eigenlijk wel een goede investering?

Hoge koers Philips

1441

Philips presenteerde de jaarcijfers, die zonder de Europese mededingingsboete goed zouden zijn uitgevallen. Maar de koers van het aandeel is hoog.

Wat te doen met ASML?

1506

Maandag 26 november is er de kapitaaluitkering en een reverse split op aandelen ASML. Is het slim om de aandelen nu nog te verkopen - en maandag terug te kopen - of kun je ze gewoon houden?

Profiteren in het cijferseizoen?

453

Kunnen beleggers profiteren van positieve verrassingen en koersstijgingen tijdens het cijferseizoen? Dat valt meestal tegen, maar wat is de beste strategie in deze periode?

Nog even afwachten bij overname LBi

599

Het Franse Publicis heeft een bod gedaan op LBi. Een hoog bod is het niet, dus kan de aandeelhouder er tevreden mee zijn? Het beste is de ontwikkelingen nog verder af te afwachten.

Geld verdienen met zwakke broeders

1037

De monetaire verruiming van de afgelopen tijd zorgen voor zwakke valutabroertjers. Voor beleggers in valuta is de koers moeilijker te voorspellen dan anders. Maar kansen om geld te verdienen blijven er.